1 Haziran 2010 Salı

Yarın İMKB Ne Olur?

Bugün ne olduğuna bakalım önce. Gün içinde yazdığım yazıda İMKB'nin dipte olduğunu, daha fazla düşmesini beklemediğimi, bu yüzden uzun pozisyona geçtiğimi söylemiştim.

Okula sınava gittim, geldiğimde baktım, tam da dediğim gibi olmuş, hatta beklediğimden de iyi, ben pozisyonu açtıktan 15-20 dakika sonra yükselmeye başlamış, kapanışa kadar hiç durmamış. Bu da bana 1550 puan getirmiş.

Ben yarın da yükseleceğini düşünüyorum. Parite 1.23'te. Dow az da olsa artıda. Ve dediğim gibi, bence İMKB dibi gördü. Elbette oldukça riskli bir dönemdeyiz, gerek İsrail sorunu, gerek paritedeki oynaklık, gerek bir türlü bitmeyen Avrupa borç krizi yüzünden bir türlü rahat nefes alamıyoruz. Ama ben bu yükselişin en azından bu hafta devam edeceğini düşünüyorum, büyük bir problem çıkmazsa...

Ha long pozisyonumu ne kadar korurum belli olmaz, son bir kaç işlemimde karımı realize etmediğim için çok kaybettim, artık karım belli bir seviyeye ulaştığında yükselişin devam etmesini beklesem bile karımı realize etmeyi düşünüyorum. Ama yapmak çok kolay olmuyor:)

Yarın duruma göre kapatabilirim pozisyonu, ya da ikiye katlayabilirim. Herhangi bir işlem yaparsam yazmaya çalışırım.

1 yorum:

  1. Dow kapanmadan yorum yapmamak gerektiğini gördüm bir kez daha. 1.12% ekside kapadı DJI. Parite de 1.2240 seviyelerine kadar geriledi. Bu şartlar altında -sabaha kadar paritede bir yükseliş olmazsa- yarın İMKB de bugün gördüğü seviyelere(66500-67500) kadar gerileyebilir. Ama daha sert bir düşüş olacağını sanmıyorum. Long pozisyonumu da kapatmayı düşünmüyorum.

    YanıtlaSil