28 Haziran 2010 Pazartesi

Uzun Pozisyondayım

Biraz önce çok küçük bir uzun pozisyon açtım. Yükseliş olursa faydalanmak istiyorum, olmazsa da çok kaybetmek istemiyorum. İşler beklediğim gibi giderse yarın pozisyonu arttırabilirim. Şu an en büyük sıkıntım sabahları ekran başında olamamak. Haftaya stajım bitince seansı çok daha rahat izleyebileceğim.

Edit: Maliyetim 71.150

4 yorum:

  1. akşam pozisyonu açtıktan sonra bakma şansım olmadı. benim uzak olduğum sırada parite 1.22'ye gelmiş, ayrıca ABD tahvillerindeki ralli dün de devam etmiş. Şu an Vob30 69.950'den işlem görüyor. Henüz pozisyonu kapatmayı düşünmüyorum.

    Benim tarafımdaki tek veri gösterge tahvil, 8.79'dan işlem görüyor, bugünkü hareketi teyit eden bir değişim olmadı getirisinde.

    69.500'e stop-loss koydum. Ama oraları göreceğini sanmıyorum.

    YanıtlaSil
  2. 69.450'den kapattım pozisyonu. 1700 puan, epey kötü bir gündü. Pozisyon küçük olduğu için çok fazla kaybetmedim ama bu kadar kötü bir karar verdiğim için üzüldüm açıkçası.

    YanıtlaSil
  3. dostum sorun sende değil piyasalar dansöz kafaya takacak bir şeyi hep bulurlar. Ana trend halen yukarı ama kritik seviyelerdeyiz anayasa mahkemesi kararı bizi bir anda alaşağı edebilir. piyasalar bu kadar volatilken VOB'dan uzak durulması gerektiği kanısındayım.

    YanıtlaSil
  4. Çok haklısınız, gerçekten VOB'dan bir süre uzak durmak gerek. Bugün öğleden sonra öyle bir volatilite vardı ki, açık pozisyonum olmadığına şükrettim..

    YanıtlaSil